جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: شاخص رنگی
موارد یافت شده: 1
1 -
بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب
شاخص رنگی
، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
رنگ سنجی
رنگ سنجی
پردازش تصویر
گوجه فرنگی+عملکرد
مخدومی
شهنواز
کمپرسور
گرافن
مدیریت دانش
نظریه انتقادی
سایبرنتیک
زبان و ادبیات فارسی
زبان و ادبیات فارسی
هوا
g star
ADHD
علی مشهدی
Adsorption of Doxorubicin Anti Cancer Drug on the Magnetic
مخدومی
شهنواز
حسین صادقی نامقی
سیستم تشخیص نفوذ بر اساس انسمبل
دینامیک سیالات
ترمودینامیک
ترمودینامیک
سیالات
گیلده
ابوالحسنی
جوان جعفری
علیرضا راشکی